EuroGravel Plus AANBIEDING zwart nu 10,35 m2
search
  • EuroGravel Plus AANBIEDING zwart nu 10,35 m2
  • EuroGravel Plus AANBIEDING zwart nu 10,35 m2

EuroGravel Plus AANBIEDING zwart nu 10,35 m2

€ 10,35
Inclusief belasting

Prijs en bestel eenheid is per M2 , Bij meer dan 85 m2 prijs op aanvraag. 

De EuroGravel Plus grindmatten is een degelijke grindplaat die te gebruiken is voor oprit, parkeerplaatsen ,wandelpaden en terras. 

Deze Grind plaat heeft een 80 grams  antiworteldoek en weegt 2380 gram.  

GRIND OF SPLIT MEEGELEVERD ZONDER EXTRA TRANSPORT KOSTEN

Bij meer dan 85 m2 prijs op aanvraag. 

Plaat is 120 x 100 x 3 cm u besteld per M2 , met 1 plaat doet u ongeveer 1,2 m2 wij rekenen het aantal platen voor u uit.

  • Verwerkbaar split  tot 20 mm , grind tot zeefmaat 25 mm, Minimaal 5 mm. 
  • Plaat gemaakt uit Polypropyleen en is 100 % recyclebaar
  • Druklast gevuld meer dan 400 ton / m²
  • Wanddikte onder: 2 mm boven: 1,2 mm
  • Celgrootte 49 mm
  • Kleur zwart en wit
Kleur: Zwart
Aantal

Minimale afname van het product is 20.

 

Bestel uw producten veilig met een SSL beveiligde verbinding

 

Zeer korte levertijden bij online bestellingen

Druklast gevuld:                    > 400 ton/m²
Maat  per stuk                          1,20 x 1,00 m             
Wanddikte:                              2,0 onder , 1,2 boven  mm - 4,0 mm
Celgrootte:                               49 mm 
Worteldoek                              80 gram worteldoek 
Worteldoek                              Thermisch (beter)
Drukpunten                             24 drukpunten
gewicht per plaat                       2380 gram 

EuroGravel Plus grindplaten zijn maar 3 cm hoog in tegenstelling tot andere platen van 4 cm scheelt dat 1 cm grind of split.

. Grind of split meegeleverd zonder extra transport kosten. 

Grind en split in big bag zonder extra transportkosten bij bestelling platen meegeleverd.

Grotere hoeveelheden vanaf 85 m2 prijs op aanvraag.

Vorstbestendige PP plaat die altijd soepel blijft, ook bij vorst. 

Het dikke antiworteldoek helpt beter tegen bescherming van onkruidgroei van onderen ,en zorgt ervoor dat de kiezeltjes niet onder de plaat terecht komen. Het polypropyleen antiworteldoek is tevens goed waterdoorlatend zodat het hemelwater snel naar de ondergrond wordt afgevoerd.

 plaat 120 x 100 x 3 cm

U kunt grind gebruiken tot maximaal 25 mm en split tot maximaal 20 mm voor mooiste vlakke resultaat.

U heeft voor 20 m2 1 big bag grind of split nodig van 1 m3 bij een laag dikte van 5 cm.

Er gaat 3 cm grind of split in de platen en 2 cm komt er op de plaat te liggen.

Bestel altijd iets meer grind of split dan heeft altijd iets extra om later nog bij te werken, aangezien het altijd nog iets wordt aangereden.  

De afmetingen zijn afgerond op gehele getallen en wordt weergegeven in het aantal m2 wat u met 1 plaat aanlegt, incl uitzettings coëfficiënt en dilatatievoeg.

Hoe grindplaten leggen?

Welke ondergrond voor grindplaten?

Wanneer u grindplaten gaat leggen op een oppervlak dat zwaar belast gaat worden dan is een goede fundering belangrijk. Dit om verzakkingen te voorkomen. evt kan gebroken puin gebruikt  worden voor een  stevige fundering met een laagdikte van 20-30cm  (aangetrild). Hierop kunt u vervolgens de splitplaten leggen. 

De splitplaten moeten in halfsteensverband worden gelegd, net als bij het metselen van een muur. Belangrijk: houd enige ruimte over tussen de splitplaten en aan de randen.

Houd enige ruimte minimaal 2 cm over tussen de splitplaten en aan de randen en breng in de lengte voldoende dilatatievoegen aan om temperatuurverschillen op te vangen / platen kunnen uitzetten. 

Op zonnige en warme dagen kunnen de platen namelijk uitzetten. Wanneer ze helemaal tegen elkaar aan liggen en te dicht tegen de rand aan liggen kunnen de splitplaten wat omhoog gedrukt worden. Wanneer de platen zijn aangelegd kan het split of grind  erin gelegd worden. U heeft een laagdikte van 5 cm nodig voor het grind . Dunner leggen zal de de platen zichtbaar maken, dikker neemt het effect deels weg doordat het grind dan vooral óp de platen ligt in plaats van voornamelijk er ín.

De platen zijn ook eenvoudig kleiner te maken, u kunt hiervoor de grindplaten zagen met ijzerzaag of handzaag.


Levering BIG BAG`S en GRINDPLATEN

Levering vindt plaats met een stenentrailer. Deze vrachtwagens hebben een lengte van ±18m, let u hierop! De losplek moet dus voldoende bereikbaar zijn. Twijfelt u over de bereikbaarheid, neem contact met ons op. Wij kunnen dan een inschatting maken en kunnen op aanvraag ook met een kooiaap (mobiele heftruck) of kleinere wagen leveren meerprijs 25,00 euro excl btw .
We leveren binnen 1- 3 werkdagen op route van de transporteur voor 50,00 per bestelling, of op een door u gewenste werkdag / binnen 2 werkdagen hiervoor rekenen wij 12,50 extra ,indien dit van toepassing is graag telefonisch contact met ons opnemen, 06 22877055 In drukke tijden kan levertijd iets uitlopen.
Zodra u ingepland staat voor levering de volgende werkdag ontvangt u de avond voor levering tussen ± 18.00 - 21.00 uur een berichtje dat uw order geleverd wordt de volgende dag en op welk dagdeel. Let op, dit dagdeel is een indicatie, het kan zijn dat uw order wat eerder of later wordt geleverd afhankelijk van de verkeerssituatie, zorg er voor dat u telefonisch bereikbaar bent
In principe worden de materialen geleverd tot aan of op de stoep (tot waar mogelijk). Heeft u wensen qua plaatsing van de materialen, geef dit dan direct bij de bestelling per email aan ons door. Wacht hier niet mee tot u bericht van levering heeft gekregen, aangezien de verzendbon voor de chauffeur dan al gemaakt is en instructies mogelijk niet meer doorgegeven kunnen worden.
We doen natuurlijk ons uiterste best om aan uw wensen wat betreft de leverplek te voldoen. Indien uw wensen onverhoopt niet realiseerbaar zijn, worden de materialen tot aan of op de stoep gelost (of tot zover mogelijk). Het oordeel van de chauffeur is hierin bepalend.
Orders worden tot 16.00 uur op werkdagen in behandeling genomen. Daarna, als ook in het weekend, telt de eerstvolgende werkdag als bestel dag
We kunnen niet door brandgangen en doorgangen kleiner dan 3,50 meter leveren
De big bags en midi bags staan standaard niet op een pallet, splitplaten normaliter wel, echter hierop zijn uitzonderingen. Heeft u de bag echt op een pallet nodig, contacteer ons dan.
Het is niet absoluut noodzakelijk dat u thuis bent bij de levering. U dient er dan wel rekening mee houden dat de chauffeur in dit geval zelf beslist waar de materialen geplaatst worden. U dient wel telefonisch bereikbaar te zijn . Wensen kunt u vooraf aangeven en hier zal de chauffeur zeker rekening mee houden indien mogelijk, al kan dit niet gegarandeerd worden.
Op de big bags zit geen statiegeld, ook hoeven deze niet geretourneerd te worden.
Wij leveren in heel Nederland, excl. de Waddeneilanden (hiervoor kunt u uw prijs opvragen).
Levering losgestort
We kunnen door te kippen achterover uit de auto losgestort op een hoop lossen
We kunnen in overleg met u een gewenste lever dag bepalen
We kunnen normaliter binnen 1 a 2 werkdagen leveren!
We kunnen in overleg op moeilijker bereikbare plaatsen met een passend vervoersmiddel leveren (bijv. kip-combinatie, meerprijs mogelijk van toepassing)
Orders worden tot 16.00 uur op werkdagen in behandeling genomen. Daarna, alsook in het weekend, telt de volgende werkdag als bestel dag.
Alle prijzen van los gestorte grind- en splitsoorten zijn gebaseerd op levering met kiptrailers of walking-floors
Wat kunt u niet van ons verwachten
Onder transport van los gestorte materialen valt het rijden en lossen op verharde oppervlakken. De vrachtwagens waarmee geleverd wordt kunnen niet onverhard lossen
We leveren niet op adressen die niet geschikt zijn voor een vrachtauto, denk aan gewichts- lengte- en breedtebeperkingen
We kunnen niet kippen wanneer boven de losplaats niet genoeg ruimte is om te kippen (denk aan takken etc.)
We kunnen niet met kiptrailers of walking-floors leveren in straten die niet bereikbaar zijn met een auto van ±16m1 (bij twijfel kunnen we met passend vervoer leveren, mogelijk meerprijs van toepassing)