Grindplaat excellent extra strong

€ 12,00
Inclusief belasting

De EXCELLENT  EXTRA STRONG grindmatten van ons zijn SPECIAAL ontworpen voor opritten om hoge belasting door suv's en busjes van bv bezorgdiensten aan te kunnen , de vorstbestendige platen zijn vervaardigd uit polypropyleen hierdoor blijven ze ten allen tijde flexibel, zelfs bij vorsttemperaturen tot - 20°.

Deze GrindPlaat heeft 2 x zo dik antiworteldoek en weegt 3 x meer dan de doorsnee platen die er op de markt zijn. Niet voor niets werken de meeste hoveniers en stratenmakers met deze plaat. 

Kleur
Aantal

Minimale afname van het product is 20.

  • Bestel uw producten veilig met een SSL beveiligde verbinding Bestel uw producten veilig met een SSL beveiligde verbinding
  • Zeer korte levertijden bij online bestellingen Zeer korte levertijden bij online bestellingen

Meeste andere platen belastbaarheid van max 400 ton per m2, onze EXCELLENT PLATEN 11881 ton per m2 , en antiworteldoek geen 40-50 grams maar 90 gram per m2.

Specificaties standaard plaat tov Excellent grindplaat

Druklast gevuld: 400 ton / m² - 11881 ton/m²
Oppervlakte per stuk: 0,96 m² - 0,96 m²
Wanddikte: 1,5 mm - 4,0 mm
Celgrootte: 43 mm - 52 mm
Worteldoek 50 gram worteldoek 90 gram worteldoek
Worteldoek verlijmd - Thermisch (beter)
Drukpunten geen drukpunten - 24 drukpunten
gewicht per plaat 1,20 kg - 3,05 kg


Excellent grindplaten zijn maar 3 cm hoog in tegenstelling tot andere platen van 4 cm scheelt dat 1 cm grind of split en toch 30 keer zwaarder te belasten.

Excellent zwart 12,00 per stuk 1,20 x 0,80 x 3 cm hoog

Witte kosten 13,25 per stuk .

Transportkosten 50,00 per bestelling . Franco bij 148 stuks . Korting bij ook bestellen grind of split.

Grind en split in big bag zonder extra transportkosten bij bestelling platen meegeleverd.

Grotere hoeveelheden vanaf 260 stuks prijs op aanvraag.

EXCELLENT grindplaten van GRINDSPLIT-DISCOUNTER zijn speciaal ontworpen voor opritten, om hoge belasting door suv's en busjes van bv bezorgdiensten aan te kunnen , de vorstbestendige platen zijn vervaardigd uit polypropyleen hierdoor blijven ze ten allen tijde flexibel, zelfs bij vorsttemperaturen tot - 20°.

De grindplaten hebben een drukweerstand gevuld tot 11.881 ton/m². Meeste andere platen 250 - 400 ton/m2 ,Ongevuld hebben de EXCELLENT grindplaten een drukweerstand ongevuld van 340 ton/m². De drukweerstand is belangrijk omdat het weergeeft in welke mate de plaat maximaal belast kan worden. Antiworteldoek is 2 x zo dik als worteldoek van alle andere platen nml 90 gram per m2 ipv 40-50 gram per m2, en van betere kwaliteit en Thermische bevestigd ipv gelijmd wat je er gemakkelijk aftrekt en bij zwaardere belasting los laat van de plaat .

Het dikke antiworteldoek helpt beter tegen bescherming van onkruidgroei van onderen ,en zorgt ervoor dat de kiezeltjes niet onder de plaat terecht komen. Het polypropyleen antiworteldoek is tevens goed waterdoorlatend zodat het hemelwater snel naar de ondergrond wordt afgevoerd.

Excellent plaat 120 x 80 x 3 cm

U kunt grind gebruiken tot maximaal 25 mm en split tot maximaal 20 mm voor mooiste resultaat.

U heeft voor 20 m2 1 big bag grind of split nodig van 1 m3 bij een laag dikte van 5 cm.

Er gaat 3 cm grind of split in de platen en 2 cm komt er op de plaat te liggen.

Bestel altijd iets meer grind of split dan heeft altijd iets extra om later nog bij te werken, aangezien het altijd nog iets wordt aangereden.  

De EXCELLENT GRINDPLAAT zijn van een veel betere kwaliteit dan vele andere platen, en kunnen een veel hoger belasting aan, en zijn op dit moment de sterkste grindplaat van de markt. Evt ook zonder antiworteldoek (eraan vast) leverbaar. De afmetingen zijn afgerond op gehele getallen en wordt weergegeven in het aantal m2 wat u met 1 plaat aanlegt, incl uitzettings coëfficiënt en dilatatievoeg.


Levering BIG BAG`S en GRINDPLATEN

Levering vindt plaats met een stenentrailer. Deze vrachtwagens hebben een lengte van ±18m, let u hierop! De losplek moet dus voldoende bereikbaar zijn. Twijfelt u over de bereikbaarheid, neem contact met ons op. Wij kunnen dan een inschatting maken en kunnen op aanvraag ook met een kooiaap (mobiele heftruck) of kleinere wagen leveren meerprijs 25,00 euro excl btw .
We leveren binnen 3 werkdagen op route van de transporteur voor 50,00 per bestelling, of op een door u gewenste werkdag / binnen 2 werkdagen hiervoor rekenen wij 12,50 extra ,indien dit van toepassing is graag telefonisch contact met ons opnemen, 06 22877055
Zodra u ingepland staat voor levering de volgende werkdag ontvangt u de avond voor levering tussen ± 18.00 - 21.00 uur een berichtje dat uw order geleverd wordt de volgende dag en op welk dagdeel. Let op, dit dagdeel is een indicatie, het kan zijn dat uw order wat eerder of later wordt geleverd afhankelijk van de verkeerssituatie, zorg er voor dat u telefonisch bereikbaar bent
In principe worden de materialen geleverd tot aan of op de stoep (tot waar mogelijk). Heeft u wensen qua plaatsing van de materialen, geef dit dan direct bij de bestelling per email aan ons door. Wacht hier niet mee tot u bericht van levering heeft gekregen, aangezien de verzendbon voor de chauffeur dan al gemaakt is en instructies mogelijk niet meer doorgegeven kunnen worden.
We doen natuurlijk ons uiterste best om aan uw wensen wat betreft de leverplek te voldoen. Indien uw wensen onverhoopt niet realiseerbaar zijn, worden de materialen tot aan of op de stoep gelost (of tot zover mogelijk). Het oordeel van de chauffeur is hierin bepalend.
Orders worden tot 16.00 uur op werkdagen in behandeling genomen. Daarna, als ook in het weekend, telt de eerstvolgende werkdag als besteldag
We kunnen niet door brandgangen en doorgangen kleiner dan 3,50 meter leveren
De bigbags en midibags staan standaard niet op een pallet, splitplaten normaliter wel, echter hierop zijn uitzonderingen. Heeft u de bag echt op een pallet nodig, contacteer ons dan.
Het is niet absoluut noodzakelijk dat u thuis bent bij de levering. U dient er dan wel rekening mee houden dat de chauffeur in dit geval zelf beslist waar de materialen geplaatst worden. U dient wel telefonisch bereikbaar te zijn . Wensen kunt u vooraf aangeven en hier zal de chuaffeur zeker rekening mee houden indien mogelijk, al kan dit niet gegarandeerd worden.
Op de bigbags zit geen statiegeld, ook hoeven deze niet geretourneerd te worden.
Wij leveren in heel Nederland, excl. de Waddeneilanden (hiervoor kunt u uw prijs opvragen).
Levering losgestort
We kunnen door te kippen achterover uit de auto losgestort op een hoop lossen
We kunnen in overleg met u een gewenste leverdag bepalen
We kunnen normaliter binnen 1 a 2 werkdagen leveren!
We kunnen in overleg op moeilijker bereikbare plaatsen met een passend vervoersmiddel leveren (bijv. kip-combinatie, meerprijs mogelijk van toepassing)
Orders worden tot 16.00 uur op werkdagen in behandeling genomen. Daarna, alsook in het weekend, telt de volgende werkdag als besteldag
Alle prijzen van losgestorte grind- en splitsoorten zijn gebaseerd op levering met kiptrailers of walking-floors
Wat kunt u niet van ons verwachten
Onder transport van losgestorte materialen valt het rijden en lossen op verharde oppervlakken. De vrachtwagens waarmee geleverd wordt kunnen niet onverhard lossen
We leveren niet op adressen die niet geschikt zijn voor een vrachtauto, denk aan gewichts- lengte- en breedtebeperkingen
We kunnen niet kippen wanneer boven de losplaats niet genoeg ruimte is om te kippen (denk aan takken etc.)
We kunnen niet met kiptrailers of walking-floors leveren in straten die niet bereikbaar zijn met een auto van ±16m1 (bij twijfel kunnen we met passend vervoer leveren, mogelijk meerprijs van toepassing)