Levering

Alleen BEZOEK OP AFSPRAAK VIA WHATTSAPP 06 22877055 tussen 8.00 en 10.00 uur

 • Wij leveren in heel Nederland en Belgie excl. de Waddeneilanden , graag aangeven wat depot is waar geleverd mag worden of  kunt u uw meer prijs voor opvragen.
 • Duitsland is ook transport op aanvraag.

 

Wanneer u de betaling reeds via onze website heeft voldaan zullen we z.s.m. overgaan tot uitlevering. Is uw betaling mislukt of wilt u op een andere manier betalen dan verzoeken wij u in te loggen via onze webwinkel. Klik op "Mijn account", waarna u al uw bestellingen inclusief de niet betaalde facturen ziet staan. Klik vervolgens op "nu betalen" achter de openstaande factuur en volg de stappen.

Verder dient u er, indien u gekozen heeft voor de levering van grind en split en/of splitplaten, rekening mee te houden dat deze geleverd worden in big bag`s middels een stenentrailer. Deze vrachtwagens hebben een lengte van ± 18m, let u hierop! De los plek moet dus voldoende bereikbaar zijn. Twijfelt u over de bereikbaarheid, neem contact met ons op. Wij kunnen dan een inschatting maken en kunnen op aanvraag ook met een kooiaap (mobiele heftruck) of kleinere wagen leveren tegen meerprijs van 30,00 euro. We leveren dan binnen 1-3 werkdagen bij bestelling voor 16.00 uur, op route van de transporteur, of op een door u gewenste werkdag / binnen 2 werkdagen meerprijs 20,00 euro. Dan graag in zoekbalk LEVEERING of SPECIFIEKE DAG intikken en 1 x bestellen.  Zodra u ingepland staat voor levering de volgende werkdag ontvangt u de avond voor levering  een berichtje  dat uw order geleverd wordt de volgende dag en op welk dagdeel. Let op, dit dagdeel is een indicatie, 

 • Grind, split, breuksteen, en keien kan geleverd worden  met een  ondermaat en gruis van maximaal 10 % , hou daar rekening mee en bestel voldoende .

Algemene aandachtspunten voor de levering van bags en splitplaten:

 • In principe worden de materialen geleverd tot aan of op de stoep (tot waar mogelijk). Heeft u wensen qua plaatsing van de materialen, geef dit dan direct bij de bestelling (in het veld notities) of direct daarna per email aan ons door. Wacht hier niet mee tot u bericht van levering heeft gekregen, aangezien de verzendbon voor de chauffeur dan al gemaakt is en instructies mogelijk niet meer doorgegeven kunnen worden , elke latere wijzigingen kunnen kosten met zich meebrengen en worden in rekening gebracht bij de koper, vooraf krijgt u de hoogte van de kosten . Speciale wensen met betrekking tot levering kunnen nooit van tevoren gegarandeerd worden, in overleg met chauffeur kan hij kijken wat mogelijk is voor plaatsing.
 • We doen natuurlijk ons uiterste best om aan uw wensen wat betreft de leverplek te voldoen. Indien uw wensen onverhoopt niet realiseerbaar zijn, worden de materialen tot aan of op de stoep gelost (of tot zover mogelijk). Het oordeel van de chauffeur is hierin bepalend. wij werken met transport ondernemingen gespecialiseerd in big bag vervoer , er kunnen dus verschillende chauffeurs uw bestelling of nalevering leveren , hierbij geldt ook dat elke chauffeur afzonderlijk bepaald waar hij bestelling plaatst. Wij leveren met stenen trailer met kraantje , vrachtwagen of trailer met kooiaap , transporteur bepaald met welk vervoersmiddel hij uw bestelling komt leveren. Bij vakantieparken leveren we enkel tot aan de toegang van het park. Wilt u leveringen ontvangen verder op bijvoorbeeld een vakantiepark, neem dan altijd  contact met ons op voor overleg.
 • Hou in vakantie tijd rekening met  langere levertijd en aanpassingen in manier van afleveren omdat vaste chauffeurs ook op vakantie gaan en er charters dan de bestellingen leveren. met ander vervoer/vrachtwagen. Vaak kunnen we aan aflever wensen voldoen maar niet altijd.  
 • Orders worden tot 16.00 uur op werkdagen in behandeling genomen. Daarna, als ook in het weekend, telt de eerstvolgende werkdag als besteldag
 • We kunnen niet door smalle poorten of brandgangen en doorgangen smaller dan 3,50 meter leveren
 • De bigbags en midibags staan standaard niet op een pallet, de 20kg (boven de 30 stuks), 250kg en 500kg bags en splitplaten normaliter wel, echter hierop zijn uitzonderingen. Heeft u de bag echt op een pallet nodig, contacteer ons dan , er zitten nml extra kosten aan verbonden.
 • Het is niet absoluut noodzakelijk dat u thuis bent bij de levering, u kunt dan wel precies zeggen waar u de bestelling geplaatst  wilt , in overleg met de chauffeur  U dient er dan wel rekening mee houden dat de chauffeur in dit geval zelf beslist waar de materialen geplaatst worden. Wensen kunt u vooraf aangeven en hier zal de chauffeur zeker rekening mee houden indien mogelijk, al kan dit nooit gegarandeerd worden.
 • Op de bigbags zit geen statiegeld, ook hoeven deze niet geretourneerd te worden.
 • Wilt u uw bestelling pas na een bepaalde datum ontvangen, dan kunt u dit opgeven bij het veld "opmerkingen". Houdt er  dan wel rekening mee de levertermijn gaat lopen vanaf de dag die u hier opgeeft als eerst mogelijke lever dag.
 • Wij leveren in heel Nederland, voor de Waddeneilanden kunt u uw prijs opvragen.

Retour van uw bestelling is alleen schriftelijk mogelijk via mail , de kosten van transporteur worden dan in rekening gebracht van de klant, mis leverancier een fout heeft gemaakt dan worden de kosten niet in rekening gebracht.

 U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Na uw bestelling gaan wij transport regelen, als u uw bestelling wilt annuleren kunnen er in de tussentijd al kosten gemaakt zijn om u bestelling te versturen, bij annuleren van de bestelling is het dus raadzaam om zsm contact op te nemen om te vragen of er al kosten gemaakt zijn. Als er al kosten gemaakt zijn zullen die dan ook in rekening gebracht worden, of niet terug gestort.

Opdrachten die aan transporteur opgedragen worden ( direct na de door klant bestelde producten)  door leverancier  brengt kosten met zich mee die worden doorberekend aan klant. Als leverancier een fout maakt worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Als leverancier een fout maakt worden de kosten van transport of kosten gemaakt door transporteur niet in rekening gebracht van de klant , bv verkeerde geleverd of te weinig. Als klant om welke reden dan ook de leverancier kosten laat maken door de transporteur worden deze wel doorberekend aan klant. bv als transporteur big bag op komt halen en klant wil hem toch houden, worden de kosten van langskomen transporteur doorberekend aan klant.

 

 

Deze turbulente tijd veroorzaakt o.a. een extreme vraag naar tuinartikelen. Daartegenover staat dat de schaarste van grondstoffen steeds groter lijkt te worden. Dit geeft een enorme impact op onze artikelprijzen en levertijden.

 

Prijswijziging

De grondstoffenprijzen zijn enorm gestegen, er wordt momenteel steeds meer gehandeld met dagprijzen. 

Levertijden

Door de langere levertijden van grondstoffen is het helaas niet altijd mogelijk onze artikelen te leveren binnen de levertijden die u van ons gewend bent.

 • Houdt u  rekening met levertijden van 1 week.
 • Bij  orders kan het voorkomen dat de levertijden enkele dagen uitlopen en er vaker deel- en naleveringen voorkomen.
 • Onze transporteurs melden dat door de enorme drukte er in de distributie rekening met vertragingen moet worden gehoude n.
 • Bedankt voor uw begrip en bestel op tijd.

Wij leveren in Amsterdam , Rotterdam , Den Haag , Utrecht , Eindhoven , Groningen , Tilburg , Almere , Breda , Nijmegen , Apeldoorn , Haarlem , Arnhem , Enschede , Amersfoort , Haarlemmermeer , Zaanstad , `s-Hertogenbosch , Zwolle , Zoetermeer , Leiden , Leeuwarden , Dordrecht , Maastricht , Ede , Alphen aan den Rijn , Westland , Alkmaar , Emmen , Delft , Venlo , Venray  , Deventer   Noord Holland , Zuid Holland , Noord Brabant , Flevoland , Gelderland , Overijssel , Friesland , Limburg , Drenthe , maar ook in de kleinere steden of plaatsen.