Keien

Keien zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten. Deze sierkeien worden veel decoratief toegepast in tuinen. Leverbaar in o.a. maat  40/60 en 40/80 mm.

Wij leveren alle soorten kleuren en maten grind.

Geen Levering van grind of split tijdens de kerstvakantie , u kunt wel gewoon bestellen dan leveren wij dit na de vakantie zsm.

Wij leveren door heel Nederland afleveren binnen 1-3 werkdagen dagen Belgie en Duitsland in overleg! Zon en feest dagen aangepaste levertijden, informeer via what`s app  06 22877055.Wij hebben dagelijks contact met grind en split groothandelaren uit heel Europa, zodat wij u scherpe prijzen bieden met een goede service.
Bekijk snel ons complete assortiment grind (in bigbags, midibags, minibags en losgestort)


Transport 60,00 per bestelling, levering binnen 1-3 werkdagen , speciale dag of 1-2 werkdagen plus 20,00 Graag bij zoekbalk dan SPECIFIEKE DAG of LEVERING intikken en 1 x bestellen , u ziet dan 20,00 in uw winkelwagen. of graag even contact opnemen over mogelijkheden.

Alles INCL BTW , 

  • Grind, split, breuksteen, en keien kan geleverd worden  met een  ondermaat en gruis van maximaal 10 % .


Bel of mail ons voor meer informatie of als u een prijsaanvraag heeft rondom grind. Als u niet zeker bent welke soort grind u wilt kopen,wij staan altijd voor u klaar, ook voor advies! Daarnaast kunt u altijd een gratis handmonster aanvragen van het grind dat u mooi vindt, om zeker te zijn van kleur en formaat.

Bij naleveringen kunnen wij nooit 100 % garanderen dat product exact hetzelfde is omdat het een natuurproduct is. Bestel daarom voldoende. Ook kunnen maten afwijken als u al eerder grind of split heeft besteld evt. van andere leverancier. Wij hanteren onze eigen maatvoering, bij twijfel bestel een monster.  

Wilt u uw bestelling annuleren ? Neem direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn, wij leveren via een transporteur als die de order nog niet in behandeling heeft genomen kunnen wij de order kosteloos annuleren, als hij al in behandeling is worden de kosten die voor transport gemaakt worden doorberekend, maar dat is logisch . Voor retour halen van de order neem contact met ons op om de kosten op te vragen.

Keien

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters