Home

Subcategorieën

 • Grind & Split

  Wij leveren alle soorten kleuren en maten grind en split, maar ook keien en breuksteen.

  Transport

  Wij leveren de meeste grind en split soorten door heel Nederland en België binnen 1-3 werkdagen. Dinsdag voor 16.00 uur besteld is in 98% van de bestellingen uiterlijk vrijdag geleverd. Bij sommige producten kan de levertijd iets uitlopen.

  BESTEL IVM DRUKTE OPTIJD, DOOR DRUKTE KAN LEVERING UITLOPEN.

  Wij leveren met trailers van 18 meter. Slecht bereikbare adressen kunnen wij met kooiaap tegen meerprijs van €35,25 leveren, ook kan dan de levertijd iets uitlopen.

  Levering binnen 1-2 dagen of speciale dag kost €15,25 extra, graag dan even contact met ons opnemen.

  Als u niet thuis bent belt de chauffeur u op om te vragen waar uw bestelling moet komen te staan. Als u niet bereikbaar bent zet de chauffeur naar eigen inzicht de bestelling op een geschikte plek. Als u er niet bent dient de foto die gemaakt wordt als bewijs van afleveren ipv een getekende aflever bon.  

  Wij hebben dagelijks contact met grind en splitgroothandelaren uit heel Europa, zodat wij u scherpe prijzen bieden met een goede service. 

  Bekijk snel ons complete (in bigbags, midibags, minibags en losgestort) of zie de meest populaire producten hieronder!

  Wij leveren grind en split losgestort vanaf 10 ton, mail naar [email protected] wat u zoekt hoeveel en de postcode , dan berekenen wij de goedkoopste optie voor u. 

  Hou rekening met de bereikbaarheid van de trailer van 18 meter waar het grind of split mee gebracht wordt, en controleer of er voldoende ruimte is om te storten.   

  Bel  ons voor meer informatie of als u een prijsaanvraag heeft rondom siersplit of grind kopen, of als u niet zeker bent welke soort grind u wilt kopen. Wij staan altijd voor u klaar, ook voor advies! Daarnaast kunt u altijd een gratis handmonster aanvragen van het grind dat u mooi vindt, om zeker te zijn van kleur en formaat. Grind en Split zijn natuur producten en kunnen afwijken in kleur, witte grind is bv niet altijd het zelfde percentage witte steentjes , er kunnen bv ook gele tint tussen zitten. Kom langs op afspraak in Hazerswoude dorp om voorbeeld tafel te zien met 42 soorten, dan weet u wat u krijgt . Als u al eerder grind of split heeft besteld en dit is afkomstig van andere leverancier kan er kleur verschil zijn. Ook als u eerder bij ons heeft besteld kan kleur verschil voorkomen omdat grind en split natuur producten zijn. 

  Twijfelt u over uw bestelling die geleverd is neem dan direct contact met ons op. Als grind of split al verwerkt is kunnen wij niets meer betekenen. 

  Waarom geen gratis verzending?

  Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (de vervoerders versturen helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

  Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

  De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'
  Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

 • Overig
 • Kantafscheiding
 • Meest gestelde vragen

Er zijn 101 producten.

Item 1-12 van 101 in totaal item(s)

Actieve filters