Split

Wij leveren alle soorten kleuren en maten split.

Transport

I.v.m. de huidige diesel prijzen zijn wij genoodzaakt de verzendkosten tijdelijk te verhogen. Excuus voor het ongemak, bedankt voor uw begrip.

Wij leveren door heel Nederland binnen 1-3 werkdagen. Transport naar Belgie en Duitsland op aanvraag. Zon en feest dagen aangepaste levertijden, informeer via WhatsApp  06 22877055.

Wij hebben dagelijks contact met grind en split groothandelaren uit heel Europa, zodat wij u scherpe prijzen bieden met een goede service.

Bekijk snel ons complete assortiment split (in bigbags, midibags, minibags en losgestort) of zie de meest populaire producten hieronder!

Transport €50,00 per bestelling,

Snelle levering (1/2 werkdagen) plus €15,25

Service

Alles INCL BTW, 

Mail of bel ons voor meer informatie of als u een prijsaanvraag heeft. Als u niet zeker bent welke soort grind of split u wilt kopen, wij staan graag voor u klaar, ook voor advies! Daarnaast kunt u altijd een gratis handmonster aanvragen van het grind of split dat u mooi vindt, om zeker te zijn van kleur en formaat.

Split is een natuurproduct en kan per bestelling afwijken. Ook kunnen maten afwijken als u al eerder grind of split heeft besteld evt. van andere leverancier. Wij hanteren onze eigen maatvoering, bij twijfel bestel een monster.  

  • Grind, split, breuksteen, en keien kan geleverd worden  met een  ondermaat en gruis van maximaal 10 % .

Wilt u uw bestelling annuleren ? Neem direct contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn, wij leveren via een transporteur als die de order nog niet in behandeling heeft genomen kunnen wij de order kosteloos annuleren, als hij al in behandeling is worden de kosten die voor transport gemaakt worden doorberekend, maar dat is logisch . Voor retour halen van de order neem contact met ons op om de kosten op te vragen.

Split

Er zijn 25 producten.

Item 1-12 van 25 in totaal item(s)

Actieve filters