Actieve filters

Grind & Split

Wij leveren alle soorten kleuren en maten  grind en split maar ook keien en breuksteen die er zijn .

Wij leveren door heel Nederland afleveren binnen 1-3 werkdagen  dagen! Wij hebben dagelijks contact met grind en splitgroothandelaren uit heel Europa, zodat wij u scherpe prijzen bieden met een goede service. 
Bekijk snel ons complete (in bigbags, midibags, minibags en losgestort) of zie de meest populaire producten hieronder!

Bel  ons voor meer informatie of als u een prijsaanvraag heeft rondom siersplit of grind kopen, of als u niet zeker bent welke soort grind u wilt kopen. Wij staan altijd voor u klaar, ook voor advies! Daarnaast kunt u altijd een gratis handmonster aanvragen van het grind dat u mooi vindt, om zeker te zijn van kleur en formaat.

Waarom geen gratis verzending?

Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (de vervoerders versturen helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'
Wij houden de kosten liever open en eerlijk!