Grind & Split

Wij leveren alle soorten kleuren en maten  grind en split maar ook keien en breuksteen die er zijn .

Wij leveren de meeste grind en split soorten door heel Nederland en Belgie  binnen 1-3 werkdagen  dagen!  Dinsdag voor 16.00 uur besteld is in 98 % van de bestellingen uiterlijk vrijdag geleverd. Bij sommige producten kan de levertijd iets uitlopen.

BESTEL IVM DRUKTE OPTIJD , DOOR DRUKTE KAN LEVERING UITLOPEN.

Wij leveren met trailers van 18 meter, Slecht bereikbare adressen kunnen wij met kooiaap tegen meerprijs van 35,25 leveren, ook kan dan de levertijd iets uitlopen.

Levering binnen 1-2 dagen of speciale dag kost 15,25 extra, graag dan even contact met ons opnemen. 06 22877055 , ALS HET DRUK IS KUNNEN WIJ DIT NIET ALTIJD GARANDEREN, MAAR WE DOEN ONS BEST.

Als u niet thuis bent belt de chauffeur u op om te vragen waar uw bestelling moet komen te staan. Als u niet bereikbaar bent zet de chauffeur naar eigen inzicht de bestelling op een geschikte plek . Als u er niet bent dient de foto die gemaakt wordt als bewijs van afleveren ipv een getekende aflever bon. Deze foto wordt tijdens de corona ook gebruikt  als afleverbewijs om zoveel mogelijk contacten met klanten te voorkomen.  

Wij hebben dagelijks contact met grind en splitgroothandelaren uit heel Europa, zodat wij u scherpe prijzen bieden met een goede service. 

Bekijk snel ons complete (in bigbags, midibags, minibags en losgestort) of zie de meest populaire producten hieronder!

Wij leveren grind en split losgestort vanaf 10 ton, mail naar [email protected] wat u zoekt hoeveel en de postcode , dan berekenen wij de goedkoopste optie voor u. 

Hou rekening met de bereikbaarheid van de trailer van 18 meter waar het grind of split mee gebracht wordt, en controleer of er voldoende ruimte is om te storten.   

Bel  ons voor meer informatie of als u een prijsaanvraag heeft rondom siersplit of grind kopen, of als u niet zeker bent welke soort grind u wilt kopen. Wij staan altijd voor u klaar, ook voor advies! Daarnaast kunt u altijd een gratis handmonster aanvragen van het grind dat u mooi vindt, om zeker te zijn van kleur en formaat. Grind en Split zijn natuur producten en kunnen afwijken in kleur, witte grind is bv niet altijd het zelfde percentage witte steentjes , er kunnen bv ook gele tint tussen zitten. Kom langs op afspraak in Hazerswoude dorp om voorbeeld tafel te zien met 42 soorten, dan weet u wat u krijgt . Als u al eerder grind of split heeft besteld en dit is afkomstig van andere leverancier kan er kleur verschil zijn. Ook als u eerder bij ons heeft besteld kan kleur verschil voorkomen omdat grind en split natuur producten zijn. 

Twijfelt u over uw bestelling die geleverd is neem dan direct contact met ons op. Als grind of split al verwerkt is kunnen wij niets meer betekenen. 

Waarom geen gratis verzending?

Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (de vervoerders versturen helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'
Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

Subcategorieën

 • Grind-paddockplaten


  GRINDPLATEN PADDOCKPLATEN

  Wij leveren diverse grindplaten met GOEDKOOPSTE PRIJS GARANTIE. Vanaf 7,50 per plaat. Vindt u dezelfde platen goedkoper dan bij ons krijgt u 25 cent extra korting. Zo blijven wij altijd de goedkoopste voor U.

  Afhaal in Hazerswoude dorp op afspraak  App wat u zoekt en wanneer u langs wilt komen naar 06 22877055 

  Snelle levering ven goede service Grindplaten, welke ook wel splitplaten worden genoemd, zorgen voor een stabiele, spoorvrije en onderhoudsarme ondergrond. Hierdoor blijft de oprit, het erf op de parkeerplaats er perfect verzorgd uit zien. Binnen ons assortiment zijn zowel grindplaten met worteldoek te vinden, te koop in het zwart en wit, en grindplaten zonder worteldoek voor bijvoorbeeld het aanleggen van een stabiel en onderhoudsvriendelijk grasoppervlak, of voor paarden paddocks .

  We hebben diverse grindplaten afhankelijk van het gebruik, voor een oprit en zwaardere belasting door SUV en BUSJES heb je de sterkere EXCELLENT EXTRA STRONG grindplaat nodig, voor lichte belasting de ECCOGRAVEL , en voor wandelpaden, terras of lichte belasting de NIDAGRAVEL.

  Voor paarden paddocks hebben we diverse platen zonder worteldoek eraan vast 

  De platen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Let op: u bestelt en betaalt per plaat.

  Wij berekenen geen statiegeld voor de pallets.


  Wat zijn grindplaten?

  Wij leveren GRINDPLATEN MET GOEDKOOPSTE PRIJS GARANTIE . Vindt u ergens anders dezelfde grindplaat goedkoper meldt het ons en u krijgt 25 cent extra korting , zo blijven wij altijd de GOEDKOOPSTE.

  wij hebben diverse grindplaten zowel met als zonder worteldoek. Het meeste worden platen met antiworteldoek gebruikt, hierbij zit het antiworteldoek onder aan de plaat vast en hoeft u het er niet meer los bij te kopen. Hoe duurder de plaat hoe beter bestand tegen zwaardere of intensere belasting of zijwaartse druk.  Na de aanleg van de splitplaten strooit u er gewoon grind of split in, waarmee u een stabiel(e), spoorvrij(e) en zeer onderhoudsarm(e) erf, parkeerplaats of oprit creëert! Het grind komt in de platen namelijk vast te liggen en kan hierdoor vrijwel niet rollen of verschuiven. Zo blijft uw oprit met grind er perfect verzorgd uitzien, zonder sporen. Bovendien ontstaat extra stabiliteit, waardoor u moeiteloos met auto's of vrachtwagens, maar ook met de fiets en een rolstoel over het grindoppervlak kunt rijden. Splitplaten kunnen hoge belasting aan en zijn dus zeer ideaal voor het aanleggen van een oprit of parkeerplaats met grind of split.
  Wanneer splitplaten gebruiken?

  Grindplaten zijn van toegevoegde waarde wanneer het oppervlak waarop het grind of split wordt gelegd zwaar belast gaat worden. Denk hierbij dus aan auto’s of zelfs vrachtwagens. Het is niet noodzakelijk, maar ze voorkomen dat de ondergrond zichtbaar wordt door spoorvorming en het maakt de kans op verzakkingen veel kleiner. Plus zorgen ze voor zeer goede stabiliteit. Wanneer het oppervlak niet zwaar belast gaat worden maar u betreedt het grindoppervlak vaak met een fiets of rolstoel dan kunnen splitplaten ook van toevoegde waarde zijn, simpelweg doordat u er vanwege de grindplaten niet in wegzakt. Wanneer het gaat om een puur decoratief oppervlak, zoals grind en split in de siertuin, dan zijn grindmatten niet nodig. Ook kunt u voor een strak en onderhoudsvriendelijk grasoppervlak dergelijke platen gebruiken de plaat zonder doek.
  Hoe grindplaten leggen?

  Welke ondergrond voor grindplaten?

  Wanneer u grindplaten gaat leggen op een oppervlak dat zwaar belast gaat worden dan is een goede fundering belangrijk. Dit om verzakkingen te voorkomen. Als ondergrond kan bijvoorbeeld gebroken puin gebruikt worden. Houd voor de fundering een laagdikte van 20-30 cm aan (aan getrild). Hierop kunt u vervolgens de splitplaten leggen. Wanneer het om een oppervlak gaat dat niet zwaar belast wordt dan is een zandlaag die is aan getrild voldoende.

  De splitplaten moeten in halfsteensverband worden gelegd. Een halfsteensverband wordt ook altijd gebruikt bij het metselen van een muur. De platen zonder worteldoek bevatten een kliksysteem waarmee de platen aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Aan de randen van het oppervlak kan kant opsluiting worden geplaatst zodat het geheel goed op de plek blijft liggen. Belangrijk: houd enige ruimte over tussen de splitplaten en aan de randen. Op zonnige en warme dagen kunnen de platen namelijk ietwat uitzetten door iets ruimte ertussen te houden voorkomt u dat de platen door uitzetting omhoog worden gedrukt. Wanneer ze nml helemaal tegen elkaar aan liggen en te dicht tegen de rand aan liggen kunnen de splitplaten wat omhoog gedrukt worden. Wanneer de platen zijn aangelegd kan het grind / split erin gelegd worden. De benodigde laagdikte van het grind of split in/op de splitplaten is 5 cm. Dunner leggen zal de de platen zichtbaar maken, dikker neemt het effect deels weg doordat het grind dan vooral óp de platen ligt in plaats van voornamelijk er ín.

  De platen zijn ook eenvoudig kleiner te maken, voor bijvoorbeeld de randen/hoeken van het oppervlak dat u gaat beleggen. U kunt hiervoor de grindplaten zagen.


  Het grind voor in de splitplaten

  Qua formaat kunt u grind of sier split vanaf 5 mm tot max. 25 mm (rond grind tot 32 mm) in de platen zonder worteldoek gebruiken.

  In de grindplaten met worteldoek grind of split van 5 mm tot max. 20 mm. Vrijwel alle soorten grind en split zijn te gebruiken in de splitplaten. Al zijn sommige soorten wel wat gevoeliger voor vergruizing onder hoge druk dan andere.

  U kunt ons bij twijfel natuurlijk altijd even bellen, mailen of ons een chatbericht sturen. Wij geven u hierover graag advies.

 • Grind

  Wij leveren alle soorten kleuren en maten grind.

  Wij leveren door heel Nederland afleveren binnen 1-3 werkdagen dagen Belgie en Duitsland in overleg! Zon en feest dagen aangepaste levertijden, informeer via what`s app  06 22877055.Wij hebben dagelijks contact met grind en split groothandelaren uit heel Europa, zodat wij u scherpe prijzen bieden met een goede service.
  Bekijk snel ons complete assortiment grind (in bigbags, midibags, minibags en losgestort)


  Transport 50,00 per bestelling, levering binnen 1-3 werkdagen , speciale dag of 1-2 werkdagen plus 15,13 dan graag even contact opnemen over mogelijkheden.

  Alles INCL BTW , voor hoveniers vraag inlogcode aan voor speciale prijzen , l


  Bel of mail ons voor meer informatie of als u een prijsaanvraag heeft rondom grind. Als u niet zeker bent welke soort grind u wilt kopen,wij staan altijd voor u klaar, ook voor advies! Daarnaast kunt u altijd een gratis handmonster aanvragen van het grind dat u mooi vindt, om zeker te zijn van kleur en formaat.

  Bij naleveringen kunnen wij nooit 100 % garanderen dat product exact hetzelfde is omdat het een natuurproduct is. Bestel daarom voldoende. Ook kunnen maten afwijken als u al eerder grind of split heeft besteld evt. van andere leverancier. Wij hanteren onze eigen maatvoering, bij twijfel bestel een monster.  

 • Split

  Wij leveren alle soorten kleuren en maten split.

  Wij leveren door heel Nederland afleveren binnen 1-3 werkdagen dagen, Belgie en Duitsland in overleg! Zon en feest dagen aangepaste levertijden, informeer via what`s app  06 22877055. Wij hebben dagelijks contact met grind en split groothandelaren uit heel Europa, zodat wij u scherpe prijzen bieden met een goede service.

  Bekijk snel ons complete assortiment split (in bigbags, midibags, minibags en losgestort) of zie de meest populaire producten hieronder!

  Wij leveren Alle grind of split soorten


  Transport 50,00 per bestelling, levering binnen 1-3 werkdagen , speciale dag of 1-2 werkdagen plus 15,13

  Alles INCL BTW , voor hoveniers vraag inlogcode aan voor speciale prijzen.

  Mail of bel ons voor meer informatie of als u een prijsaanvraag heeft. Als u niet zeker bent welke soort grind of split u wilt kopen,wij staan graag voor u klaar, ook voor advies! Daarnaast kunt u altijd een gratis handmonster aanvragen van het grind of split dat u mooi vindt, om zeker te zijn van kleur en formaat.

  Split is een natuurproduct en kan per bestelling afwijken. Ook kunnen maten afwijken als u al eerder grind of split heeft besteld evt. van andere leverancier. Wij hanteren onze eigen maatvoering, bij twijfel bestel een monster.  

 • Keien

  Keien

  Keien zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten. Deze sierkeien worden veel decoratief toegepast in tuinen. leverbaar in o.a. maat  40/60   40/80 mm

 • Breuksteen

  Wij leveren  breuksteen in allerlei soorten en maten om evt. uw schanskorven mee te vullen.

  Sierkeien zijn mooi rond en een breuksteen heeft grove gebroken randen.

 • Benodigheden

Er zijn 79 producten.

Item 1-12 van 79 in totaal item(s)

Actieve filters