• Aanbieding!
Aanbieding A 9,49   Nidagravel 120x80x3 cm met antiworteldoek
search
  • Aanbieding A 9,49   Nidagravel 120x80x3 cm met antiworteldoek
  • Aanbieding A 9,49   Nidagravel 120x80x3 cm met antiworteldoek

Aanbieding A 9,49 Nidagravel 120x80x3 cm met antiworteldoek

€ 9,49
Inclusief belasting

Nergens goedkoper, met laagste prijs garantie en snelle levering

 Bij goedkopere platen wordt er een mindere kwaliteit grondstoffen gebruikt, kies dus altijd voor een A-merk zoals Nidaplast, Ecco gravel of Excellent Eurogravel.

Minimale / beste hoogte van de plaat moet 3 cm zijn bij oprit of parkeerplaats, om voldoende stevigte en draagkracht te krijgen,

 

De platen worden apart van grind of split geleverd, omdat het een andere leverancier betreft. Daarom graag de platen en het grind of split apart bestellen!

 

Het afhalen van de platen is op afspraak mogelijk, stuur hiervoor een bericht via WhatsApp naar 06 22877055

 

Transport

Nederland €60-, per bestelling

België €135,- per bestelling tot 74 stuks , meer dan even contact opnemen om transport kosten op te vragen.

Kleur: Zwart
Eenheid: Stuk
Aantal

Minimale afname van het product is 15.

 

Bestel uw producten veilig met een SSL beveiligde verbinding

 

Zeer korte levertijden bij online bestellingen

Grindsplit-discounter is de goedkoopste leverancier van grindplaten , tevens ook het adres voor grind of split voor messcherpe prijzen.

Deze grindplaat is voor lichte belasting is 120x80x3 cm en 0,96 m2 per plaat, u heeft voor 1 m2 1,04 platen nodig.

Worden bezorgd binnen 1-3 werkdagen, kan alleen niet in combinatie met grind of split omdat dat door een andere leverancier bezorgd wordt.

Adviesprijs wit €11,91 bij ons €9,50 per plaat

Afhaal mogelijk  (per plaat)  in Hazerswoude Dorp op afspraak via WhatsApp op 06 22877055

Levering  al binnen 1-2 dagen of op een speciale dag kost €20,00 extra (transport in zoekbalk in tikken, en graag  even contact met ons opnemen)
Wij leveren ook grind en split, neem daarvoor een kijkje op onze website. Let op: indien u zowel grindplaten als ook grind of split wenst te  bestellen, dan gelieve twee aparte bestellingen plaatsen, omdat levering door verschillende leveranciers geschiedt.

Hoe grindplaten leggen?

Welke ondergrond voor grindplaten?

Wanneer u grindplaten gaat leggen op een oppervlak dat zwaar belast gaat worden, dan is een goede fundering erg belangrijk. Dit om verzakkingen te voorkomen. evt kan gebroken puin gebruikt  worden voor een  stevige fundering met een laagdikte van 20-30cm  (aangetrild). Hierop kunt u vervolgens de splitplaten leggen. 

De splitplaten moeten in halfsteensverband worden gelegd, net als bij het metselen van een muur. Belangrijk: houd enige ruimte over tussen de splitplaten en aan de randen. Op zonnige en warme dagen kunnen de platen namelijk uitzetten. Wanneer ze helemaal tegen elkaar aan liggen en te dicht tegen de rand aan, kunnen de splitplaten wat omhoog gedrukt worden.

Houd enige ruimte (minimaal 2 cm) over tussen de splitplaten en aan de randen en breng in de lengte voldoende dilatatievoegen aan om temperatuurverschillen op te vangen / platen kunnen uitzetten. 

Wanneer de platen zijn aangelegd kan het split of grind  erin gelegd worden. U heeft een laagdikte van 5 cm nodig voor het grind . Dunner leggen zal de de platen zichtbaar maken, dikker neemt het effect deels weg doordat het grind dan vooral óp de platen ligt in plaats van voornamelijk er ín.

De platen zijn ook eenvoudig kleiner te maken, u kunt hiervoor de grindplaten zagen met ijzerzaag of handzaag.

Voor lichte belasting, wandelpaden, terras , lichte auto , voor intensief en zwaarder gebruik raden wij de Ecco gravel of Excellent grindplaten aan.

Wij geven geen garantie op de platen omdat wij niet weten hoe de platen gelegd en gebruikt worden. Gebruik van de platen is dus voor eigen risico . 

 

Specificaties
- 100 % waterdoorlatend
- druksterkte >300 t/m2
-UV en vorst bestendig
-Recycleerbaar polypropyleen
-Geotextiel thermisch verlijmd , tegen onkruidgroei.

-Antiworteldoek 45 grams .

 

Waarom geen gratis verzending?

Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (de vervoerders versturen helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels. Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend. De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'.

Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

Datasheet

Soort
Grind

Downloaden