• Aanbieding!
Aanbieding Nidagravel 120x80x3 cm met antiworteldoek
search
  • Aanbieding Nidagravel 120x80x3 cm met antiworteldoek
  • Aanbieding Nidagravel 120x80x3 cm met antiworteldoek

Aanbieding Nidagravel 120x80x3 cm met antiworteldoek

€ 9,50
Inclusief belasting

Nergens goedkoper, met laagste prijs garantie en snelle levering.  

Bij goedkopere platen worden er mindere kwaliteit grondstoffen gebruikt , kies dus altijd voor een A merk zoals Nida plast , Ecco gravel of Excellent Eurogravel .

Wordt apart van grind of split geleverd  is namelijk andere leverancier, graag apart bestellen.

Afhaal  op afspraak via watts app 06 22877055

Transport  Belgie 90,00 , bij meer dan 74 stuks prijs transport  Belgie op aanvraag.

Apart  grind en split bestellen

Kleur: Zwart
Eenheid: Stuk
Aantal

 

Bestel uw producten veilig met een SSL beveiligde verbinding

 

Zeer korte levertijden bij online bestellingen

 

Deze grindplaat voor lichte belasting is 120x80x3 cm en 0,96 m2 per plaat, u heeft voor 1 m2 1,04 platen  nodig. 

Worden bezorgd binnen 1-3 werkdagen , het kan niet in combinatie met grind of split omdat dat een andere leverancier is.

Afhaal in Hazerswoude Dorp op afspraak via app , 06 22877055

Transport Nederland 47,50 per bestelling, Belgie 90,00 , meer dan 74 stuks prijs transport  op aanvraag..

Levering binnen 1-2 dagen of speciale dag kost €15,25 extra, transport in zoekbalk dan  gebruiken, en graag  even contact met ons opnemen.

Nergens goedkoper, met laagste prijs garantie en snelle levering.  

Bij goedkopere platen worden er mindere kwaliteit grondstoffen gebruikt , kies dus altijd voor een A merk zoals Nida plast , Ecco gravel of Euro gravel .

Adviesprijs wit  11,91 bij ons 9,50 per plaat 

Wordt apart van grind of split geleverd , is nml andere leverancier.

Afhaal mogelijk per plaat op afspraak via watts app. 06 22877055 Hazerswoude dorp tussen Gouda,  Alphen ad Rijn en Leiden

Tevens levering grind en split .

Hoe grindplaten leggen?

Welke ondergrond voor grindplaten?

Wanneer u grindplaten gaat leggen op een oppervlak dat zwaar belast gaat worden dan is een goede fundering belangrijk. Dit om verzakkingen te voorkomen. evt kan gebroken puin gebruikt  worden voor een  stevige fundering met een laagdikte van 20-30cm  (aangetrild). Hierop kunt u vervolgens de splitplaten leggen. 

De splitplaten moeten in halfsteensverband worden gelegd, net als bij het metselen van een muur. Belangrijk: houd enige ruimte over tussen de splitplaten en aan de randen. Op zonnige en warme dagen kunnen de platen namelijk uitzetten. Wanneer ze helemaal tegen elkaar aan liggen en te dicht tegen de rand aan liggen kunnen de splitplaten wat omhoog gedrukt worden.

Houd enige ruimte minimaal 2 cm over tussen de splitplaten en aan de randen en breng in de lengte voldoende dilatatievoegen aan om temperatuurverschillen op te vangen / platen kunnen uitzetten. 

Wanneer de platen zijn aangelegd kan het split of grind  erin gelegd worden. U heeft een laagdikte van 5 cm nodig voor het grind . Dunner leggen zal de de platen zichtbaar maken, dikker neemt het effect deels weg doordat het grind dan vooral óp de platen ligt in plaats van voornamelijk er ín.

De platen zijn ook eenvoudig kleiner te maken, u kunt hiervoor de grindplaten zagen met ijzerzaag of handzaag.

Voor lichte belasting, wandelpaden, terras , lichte auto , voor intensief en zwaarder gebruik raden wij de Ecco gravel of Excellent grindplaten aan.

Wij geven geen garantie op de platen omdat wij niet weten hoe de platen gelegd en gebruikt worden. Gebruik dus voor eigen risico . 


- 100 % waterdoorlatend
- druksterkte >300 t/m2
-UV en vorst bestendig
-Recycleerbaar polypropyleen
-Geotextiel thermisch verlijmd , tegen onkruiggroei.

-Antiworteldoek 45 grams .

Waarom geen gratis verzending?
Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (de vervoerders versturen helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'.........
Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

Datasheet

Soort
Grind