search

ECCO GRAVEL HDPE GRINDPLAAT 120X80X3 INCL ANTIWORTELDOEK

€ 9,74
Inclusief belasting

Nergens goedkoper.

Gratis verzending vanaf 600 euro aan Ecco Grindplaten. 80 platen per volle pallet. 

EXTRA Pallet voordeel vul bij eenheid geen stuks maar pallet in .

Deze HDPE grindplaat is 120x80x3 cm is 0,96 m2 per plaat, u heeft voor 1 m2 1,04 platen nodig. 

Deze platen moet u apart bestellen en worden bezorgd binnen 1-3 werkdagen , het kan niet in combinatie met grind of split omdat dat een andere leverancier is. Grind of split dus apart bestellen en wordt dus niet met deze grindplaten meegeleverd.

 • Afhaal in Hazerswoude dorp op afspraak 06 22877055
Kleur
Eenheid
Aantal

 

Bestel uw producten veilig met een SSL beveiligde verbinding

 

Zeer korte levertijden bij online bestellingen

Aanbieding wij zijn altijd goedkoper dan de  adviesprijs van  13,00 nu voor 9,25 per zwarte  plaat nergens goedkoper.

Technische kenmerken

 • Het materiaal bestaat uit HDPE
 • UV- en weerbestendig
 • Made in Belgie
 • Belastbaar 450 ton per m2
 • Wanddikte 1,5 mm celgrootte 45 mm
 • Uiterst elastisch
 • Het geo textiel staat aan de lengte en breedte zijde 10 cm naar buiten.
 • Verwerkbaar voor alle split & grind tot 25 mm


Afhaal op afspraak in Hazerswoude dorp vlak bij Gouda / Leiden, app naar  06 22877055

ECCOgravel grindmatten zijn vorstbestendige platen vervaardigd uit HDPE (High-Density Polyethyleen). Grindstabilisatie uit HDPE (High-Density Polyethyleen) blijft te allen tijde flexibel, zelfs bij vorsttemperaturen tot - 20°. Grindroosters die vervaardigd zijn uit andere materialen zouden kunnen breken bij koude temperaturen.


ECCO gravel grindmatten hebben een drukweerstand gevuld tot 400 ton/m². Ongevuld hebben de platen een drukweerstand van 90 ton/m². De drukweerstand is belangrijk omdat het weergeeft in welke mate de plaat maximaal belast kan worden. Dankzij de hoge drukweerstand is een ECCOgravel grindplaat uitermate geschikt voor de aanleg van uw oprit, parking, brandweerwegen, etc.


Niet alleen aan de samenstelling van de plaat zelf werd veel aandacht besteed, ook de anti-worteldoek (ook wel geotextiel genoemd) werd met veel zorg uitgezocht. De geotextiel zorgt ervoor dat de kiezeltjes niet onder de plaat terecht komen. De geotextiel van ECCO gravel grindroosters is 100% verlijmd, waardoor dit probleem hier niet kan optreden. Bovendien is het geotextiel vervaardigd uit polyester, wat een uitermate sterk materiaal is. Niet alleen is het geotextiel zeer sterk, maar deze heeft tevens een open structuur. Dit maakt dat het hemelwater snel naar ondergrond doorsijpelt, waardoor uw grindverharding proper blijft. Tenslotte kunnen plantjes en grassen zich ook minder makkelijk hechten en voorkomt u zo onkruidgroei.

Levering GRINDPLATEN

 • Levering vindt plaats met een vrachtwagen.! De losplek moet dus voldoende bereikbaar zijn. Twijfelt u over de bereikbaarheid, neem contact met ons op. .
 • We leveren binnen 3 werkdagen op route van de transporteur .  
 • Zodra u ingepland staat voor levering de volgende werkdag ontvangt u de avond voor levering  een sms berichtje  dat uw order geleverd wordt de volgende dag en het vermoedelijke tijdstip.. Let op, dit is een indicatie, het kan zijn dat uw order wat eerder of later wordt geleverd afhankelijk van de verkeerssituatie, zorg er voor dat u telefonisch bereikbaar bent
 • In principe worden de materialen geleverd tot aan of op de stoep (tot waar mogelijk). Heeft u wensen qua plaatsing van de materialen, geef dit dan direct bij de bestelling per email aan ons door. Wacht hier niet mee tot u bericht van levering heeft gekregen, aangezien de verzendbon voor de chauffeur dan al gemaakt is en instructies mogelijk niet meer doorgegeven kunnen worden. 
  • We doen natuurlijk ons uiterste best om aan uw wensen wat betreft de leverplek te voldoen. Indien uw wensen onverhoopt niet realiseerbaar zijn, worden de materialen tot aan of op de stoep gelost (of tot zover mogelijk). Het oordeel van de chauffeur is hierin bepalend. 
  • Orders worden tot 16.00 uur op werkdagen in behandeling genomen. Daarna, als ook in het weekend, telt de eerstvolgende werkdag als bestel dag
  • We kunnen niet door brandgangen en doorgangen kleiner dan 3,50 meter leveren
  • Het is niet absoluut noodzakelijk dat u thuis bent bij de levering. U dient er dan wel rekening mee houden dat de chauffeur in dit geval zelf beslist waar de materialen geplaatst worden. U dient wel telefonisch bereikbaar te zijn . Wensen kunt u vooraf aangeven en hier zal de chauffeur zeker rekening mee houden indien mogelijk, al kan dit niet gegarandeerd worden.

Wij leveren ook alle soorten GRIND en SPLIT .